Adresse

Min klinik ligger på Østergade 3A, 1. sal (Sundhedshuset), 8370 Hadsten. Klinikken ligger lige ved stationen og det er således let at komme hertil fra både Aarhus og Randers. Det er ligeledes muligt at parkere flere steder omkring klinikken. Der er er adgang til Sundhedshusets kundetoilet lige overfor indgangsdøren til klinikken.

Har vi aftalt en onlinekonsultation, modtager du et link på mail dagen før vores aftale. Er mailen bortkommet, kan du anvende linket her: https://whereby.com/psykologmikkelskriver

Bestilling af tid

Ønsker du at bestille tid til en konsultation kan du sende en mail eller ringe til mig, så vi kan aftale nærmere. Hvis vi laver en aftale, vil du få en bekræftende mail efterfølgende med vores aftale samt opsummering af afbudsregler som også er anført nedenfor. Du vil dagen før vores aftale igen modtage påmindelse om vores aftale. –Vær dog opmærksom på at denne påmindelse kan komme efter kl. 12.00 dagen før vores aftale og at det, i så fald, vil være for sent at melde rettidigt afbud.

Afbud

Hvis du skulle blive forhindret i at komme til den aftalte tid, er det vigtigt, at du får meldt afbud i tide. Dette skal du gøre på mail senest kl. 12.00 dagen før din tid.

Ved afbud efter kl. 12.00 dagen før opkræves fuldt honorar.

Har du en lægehenvisning skal du melde afbud senest kl. 12.00 dagen for vores aftale og ved for sent afbud, vil du blive opkrævet honorar svarende, til beløbet du skulle have betalt ved gennemført samtale.

Betaling

Betaling sker altid i forbindelse med samtalen og jeg tager imod MobilePay.

Kontakt

Psykolog@mikkelskriver.dk (Undgå personfølsomme oplysninger)

Telefon: 93990153

Østergade 3A, 1. sal (Sundhedshuset)

8370 Hadsten

Hvis klient eller pårørende i forbindelse med behandlingsforløb oplever utilsigtet hændelse, kan Styrelsen for Patientsikkerhed kontaktes. De har en pjece, som indeholder information om utilsigtede hændelser, som findes her: https://stps.dk/da/rapporter-en-utilsigtet-haendelse/~/media/9284721F392C4A4FBE738BA50F013C4E.ashx.

Ønsker du at klage over behandling, kan du også kontakte Styrelsen for Patientklager: https://stpk.dk/ eller Psykolognævnet: https://ast.dk/naevn/psykolognaevnet.